top of page

Fonds
 

Sustainable Dividends biedt een Europees beleggingsfonds aan dat investeert in een goed gespreide portefeuille van aandelen in bedrijven die voorop lopen in de duurzame transitie. Onze focus ligt daarbij op een gedisciplineerd beleggingsproces dat 6 verschillende lagen kent. In onze aandelenselectie zijn zowel kwalitatieve als kwantitatieve financiële criteria van toepassing. 

Het gedisciplineerd toepassen daarvan is de sleutel naar onze lange termijn outperformance. Wij hanteren daarbij een lange termijn oriëntatie. Wij speculeren niet op verlieslatende bedrijven. We richten ons wel op winstgevende, dividend betalende ondernemingen die goed geleid worden, aandeelhoudersbelangen dienen, weinig tot geen schuld hebben en stabiele kasstromen genereren met een solide business model. 

De verduurzamende samenleving biedt onze bedrijven bovendien meer toekomst, kansen en  groeimogelijkheden dan voor andere bedrijven geldt. Aandelen worden alleen gekocht bij zeer hoge scores op deze criteria, een aantrekkelijk dividend en een beurswaarde die ons voldoende rendementspotentieel biedt. Wij zijn betrokken investeerders in deze bedrijven en voeren regelmatig gesprekken met het management.

bottom of page