Fondsstrategie

Investeer met ons, voor een duurzaam groeiend rendement, in de beste Europese bedrijven.

Duurzame bedrijven

Sustainable Dividends kiest voor aandelen van duurzame bedrijven met voorspelbaar winstgevende bedrijfsmodellen, sterke balansen, regelmatige dividendbetalingen en betrokken management.

Een gedisciplineerd proces levert extra rendement op bij een lager dan gemiddeld risico. Het fonds selecteert hoogwaardige aandelen die ondergewaardeerd zijn in de ogen van de manager. Het beleggingsproces is fundamenteel en bottom-up, gericht op het samenstellen van een geconcentreerde, goed gespreide portefeuille van 20 tot 30 Europese dividendaandelen.

Sustainable-Dividends-Value-Fund-Fonds-Gespiegeld

Aandelenkeuze

Bij de aandelenkeuze hanteert de manager zes criteria: bedrijfsmodel, waardering, financiële gezondheid, dividend, aandacht voor aandeelhouders en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Alle aandelen zijn ondergewaardeerd en hebben een marktkapitalisatie van minimaal 100 miljoen euro bij investering.

Sustainable-Dividends-Value-Fund-Fonds

Het fonds

Sustainable Dividends biedt een Europees beleggingsfonds aan dat investeert in een goed gespreide portefeuille van aandelen in bedrijven die vooroplopen in de duurzaamheidstransitie. Onze focus ligt op een gedisciplineerd beleggingsproces, waarbij kwalitatieve en kwantitatieve financiële criteria worden toegepast. Deze aanpak is de sleutel naar onze lange termijn rendement.

Testimonials