Het Sustainable Dividends Value Fund heeft een bijzonder goed tweede kwartaal gehad. Met een rendement van 17,3% was dit het beste kwartaal sinds de start van het fonds. Daarnaast werd het rendement van de MSCI Europe, die in diezelfde periode een stijging van 12,6% liet zien, ruimschoots overtroffen. Investeerders in het fonds hebben dit jaar tot nu toe een rendement van -3,1% behaald. De MSCI Europe staat op -12,8% over diezelfde periode. Vanaf de start in 2016 heeft het fonds ruim 37%
rendement gemaakt, tegenover 11% voor de MSCI Europe. Het is duidelijk dat duurzaam beleggen niet ten koste hoeft te gaan van het rendement. Onze strategie blijft ook in moeilijke tijden recht overeind. Vooral ook omdat het fonds geen aandelen heeft van bedrijven, die als gevolg van de crisis blijvende, onherstelbare schade aan hun business model hebben opgelopen.

Nieuwsbrief

Naam
Sustainable-Dividends-Value-Fund-Fonds

Het fonds

Sustainable Dividends biedt een Europees beleggingsfonds aan dat investeert in een goed gespreide portefeuille van aandelen in bedrijven die vooroplopen in de duurzaamheidstransitie. Onze focus ligt op een gedisciplineerd beleggingsproces, waarbij kwalitatieve en kwantitatieve financiële criteria worden toegepast. Deze aanpak is de sleutel naar onze lange termijn rendement.

Testimonials