top of page

ONS TEAM

Simon-van-Veen.jpg

SIMON
VAN VEEN

Fonds- & Asset Management

  • Linkedin

Simon heeft een brede beleggingservaring. In de afgelopen decaden heeft hij meerdere rollen vervuld in de beleggingswereld.

Hij startte zijn carrière in 1997 als beleggings-adviseur bij de Rabobank. Vervolgens verdiepte hij als handelaar bij ABN AMRO Asset Management zijn kennis van de verschillende financiële markten. 

Vanaf 2004 werkte hij als portfolio manager voor de Hoog Dividend fondsen van achtereenvolgens ABN AMRO Asset Management, Fortis Investments en BNP Paribas Asset Management. Sinds januari 2016 is hij als manager verantwoordelijk voor de Sustainable Dividends Value strategie.

Simon heeft master titels in economie en financiële analyse van de Vrije Universiteit in Amsterdam. Sinds 2001 is hij geregistreerd als International Investment Analyst.

Frank-Dankers.jpg

FRANK
DANKERS

Compliance- & Risk Management

  • Linkedin

Frank is ruim 30 jaar werkzaam in de financiële sector. Hij werkte tien jaar bij de Autoriteit Financiële Markten op het gebied van internationaal toezicht overleg. Als zodanig publiceerde hij verschillende artikelen op het gebied van financiële regelgeving. 

Daarvoor was hij beleggingsanalist, en hoofd midoffice bij de Nederlandse vestiging van AXA.

Frank is een Chartered Compliance Professional (CCP) bij het NCI (Nederlands Compliance Instituut) en register-beleggingsanalist (RBA) bij de CFA-VBA.

Frank heeft een master titel in de geschiedenis van de internationale betrekkingen (Universiteit van Nijmegen).

Jasper-Oeberius-Kapteijn.jpg

JASPER
OEBERIUS KAPTEIJN

Fonds Management & Business Development

  • Linkedin

Jasper heeft een brede ervaring in relatiebeheer, business development en beleggen. Hij is in verschillende rollen actief geweest binnen de financiële sector. 

Hij is zijn carrière in 1996 begonnen als beleggingsadviseur bij Robeco, en heeft is latere jaren vergelijkbare functies vervuld bij de private banks van ABN AMRO en Van Lanschot.

Jasper was ook actief als fondsmanager, investeerder in private bedrijven en bij het uitbouwen van de beleggings-instelling ForTomorrow.

 

Hij heeft een master titel in ondernemingsrecht van de Universiteit van Leiden en diverse financieel gerelateerde opleidingen, waaronder de NIBE leergang Senior beleggingsadviseur. 

bottom of page