top of page

ONS TEAM

Simon-van-Veen.jpg

SIMON
VAN VEEN

Fonds- & Asset Management

  • Linkedin

Simon heeft een brede beleggingservaring. In de afgelopen decaden heeft hij meerdere rollen vervuld in de beleggingswereld.

Hij startte zijn carrière in 1997 als beleggings-adviseur bij de Rabobank. Vervolgens verdiepte hij als handelaar bij ABN AMRO Asset Management zijn kennis van de verschillende financiële markten. 

Vanaf 2004 werkte hij als portfolio manager voor de Hoog Dividend fondsen van achtereenvolgens ABN AMRO Asset Management, Fortis Investments en BNP Paribas Asset Management. Sinds januari 2016 is hij als manager verantwoordelijk voor de Sustainable Dividends Value strategie.

Simon heeft master titels in economie en financiële analyse van de Vrije Universiteit in Amsterdam. Sinds 2001 is hij geregistreerd als International Investment Analyst.

Frank-Dankers.jpg

FRANK
DANKERS

Compliance- & Risk Management

  • Linkedin

Frank is ruim 30 jaar werkzaam in de financiële sector. Hij werkte tien jaar bij de Autoriteit Financiële Markten op het gebied van internationaal toezicht overleg. Als zodanig publiceerde hij verschillende artikelen op het gebied van financiële regelgeving. 

Daarvoor was hij beleggingsanalist, en hoofd midoffice bij de Nederlandse vestiging van AXA.

Frank is een Chartered Compliance Professional (CCP) bij het NCI (Nederlands Compliance Instituut) en register-beleggingsanalist (RBA) bij de CFA-VBA.

Frank heeft een master titel in de geschiedenis van de internationale betrekkingen (Universiteit van Nijmegen).

ArjenDibbetsCutOutSite.jpg

ARJEN
DIBBETS

Fonds Management

  • Linkedin

Arjen Dibbets is fondsmanager van het Sustainable Dividends Value Fund. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring als belegger en toezichthouder. 


Arjen is in 1990 afgestudeerd als kwantitatief bedrijfseconoom aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na zijn management traineeship bij de Kas-Associatie was hij sellside-beleggingsanalist bij verschillende brokers en banken. In die rol behaalde hij  2 Europese top 10 noteringen als in de sectoren Telecom en Media.  

 

In 1998 startte hij als buy-side analist bij ABNAMRO Asset Management, een bekroond fonds waar hij ook de manager van werd. Na nog 2 jaar verantwoordelijk te zijn geweest voor de aandelen en hedge-fund beleggingen bij een family-office maakte hij de overstap naar De Nederlandsche Bank. Als senior toezichthouder heeft hij veel ervaring opgedaan in het verbeteren van beleggingsprocessen bij pensioenfondsen, het versterken van de governance en het opnemen van duurzaamheids- factoren in zowel toezicht als de beleggingsaanpak.

 

Naast zijn rol bij het Sustainable Dividends Value Fund is hij werkzaam als senior investment consultant bij Montae en partners.

FotoVincentdeR_edited.jpg

VINCENT
DE RUITER

brigitta.jpeg

BRIGITTA
PLUIJMERS

Equity Research Analyst

  • Linkedin

Vincent heeft dit jaar zijn bacheloropleiding aan Nyenrode Business Universiteit afgerond. Tijdens deze universiteitsperiode was hij actief als onderzoeksanalist en Chief Financial Officer van De Zilveren Rijder - het grootste door studenten gerunde investeringsfonds in Europa. Bovendien heeft hij Sustainable Dividends al eerder geholpen als aandelenanalist in 2022 tot aan zijn uitwisselingssemester in Sydney, Australië. Sinds de zomer van 2023 is hij weer actief bij Sustainable Dividends en plant hij een masteropleiding finance in 2024.

Marketing Manager

  • Linkedin

Brigitta heeft een brede ervaring als marketing- en eventmanager binnen de financiële sector. Zij was bij ABN-AMRO Asset Management verantwoordelijk voor het organiseren van grote en kleine, nationale en internationale bijeenkomsten en sponsoractiviteiten.

Daarna was zij als marketingmanager van BNP Paribas Asset Management de drijvende kracht achter alle strategische en operationele marketingactiviteiten in de Benelux, het onderhoud van de website, sociale media, en digitale en fysieke events.

Naast haar werkzaamheden voor Sustainable Dividends is Brigitta op dit moment ook actief voor de FD Media Groep.

bottom of page